Tietoa meistä

Olemme yrittäjäpariskunta, jonka omistama Huoneistohotelli CosyHome tarjoaa Jämsän Hallissa kodikkaita vaihtoehtoja tavalliselle hotellille.

Yritys aloitti toimintansa nimellä Jämsän Seudun Tili ja Isännöinti Oy. Tuohon aikaan Marianne Kunnas omisti tilitoimiston ja teki samalla isännöintiä. CosyHome on ollut alusta asti aputoiminimenä ja se kuvaakin mielestämme hyvin ajatusta yrityksemme vuokraustoiminnasta.

Tili- ja isännöintihommat jäivät, mutta CosyHome jäi elämään markkinointinimenä vuokrakohteillemme. Näimme aikoinaan televisiosta dokumentin amerikkalaisesta pikkukaupungista Placentiasta, jossa kerrottiin nimen merkitsevän mukavaa asuinpaikkaa (”pleasant place to live”). Mielestämme se kuvaa hyvin Hallia, joten nimesimme yrityksen sen mukaisesti ja nyt huoneistohotellimme toimii Placentia Oy:n alla.

Tyylikkäät ja hyvin varustellut asunnot ovat puhdasvetisen Eväjärven rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Asiakkaidemme käytettävissä on myös yksityinen tenniskenttä. Eväjärvellä uit, kalastat, soutelet, hiihtelet, luistelet tai retkeilet. Talvella urheilukeskuksessa on tarjolla valaistut ladut ja uimalassa talviuintipaikka. Hallista löytyy peruspalvelut. Jämsän kaupungin, Hiihtokeskuksien Himos ja Juupavaara, Himos Golfin sekä taidekaupunki Mänttä-Vilppulan palvelut ovat puolen tunnin ajomatkan päässä.